Handige tools voor op je werkplek!

Ben jij opzoek naar handige tools voor op je werkplek? Dan ben jij op de juiste pagina belandt. Iedereen heeft het tegenwoordig maar moeilijk met het inrichten van je werkplek. Om jou werkplek nog beter te inrichten zijn er verschillende tools beschikbaar. Ben jij benieuwd naar welke? Lees dan dit artikel verder!

Wat moet je doen?

Als eerst moet je weten wat je wilt verbeteren in voor het inrichten van je werkplek. Heeft het te maken met je bureaustoel? Of heeft het te maken met de hoogte van je beeldscherm? Het kan ook zo zijn dat je last hebt van je koptelefoon. Dit gedeelte ligt bij jou. Dus wat wil je precies veranderen voor de inrichting van je werkplek? Hieronder vindt u de meest voorkomende problemen en de handige bijpassende tools als oplossing.

Onverstaanbaar tijdens een vergadering?

Je bent erachter gekomen dat je vaak tijdens je vergadering via Teams niet goed verstaanbaar bent. De oplossing hiervoor is het aanschaffen van een koptelefoon met ingebouwde microfoon of nieuwe oordopjes met een microfoon van goede kwaliteit. Na het aanschaffen van een goede microfoon, moet er geen problemen meer ontstaan. Mochten er toch nog problemen ontstaan? Dan kan het liggen aan uw laptop of aan Teams zelf. Probeer dit dan op te lossen.

Klaar met slechte eetgewoontes?

Merk jij dat je de laatste tijd uit luiheid kant-en-klare maaltijden eet? Wil jij dit verbeteren, maar weet je niet zo goed hoe? Wil jij niet veel tijd besteden aan het voorbereiden van een gezonde maaltijd? Nou, dan raad ik je aan dit kookboek van Jamie in 30 minuten aan te schaffen. Hier staan voldoende gerechten die binnen 30 minuten klaar zijn en ook nog eens gezond zijn. Of klik hier voor 3 heerlijke kantoorlunch gerechten.

Je werkplek inrichten met verschillende planten?

Denk jij klaar te zijn met het inrichten van je werkplek, maar dan mis je toch nog wat? Hmmm, planten? Ja, dat is het!! Ik mis nog wat groens. Het inrichten van je werkplek is zo gedaan. Alleen het vinden van de juiste plant is een hele opdracht. Welke plant is makkelijk te verzorgen, zonder er veel naar om hoeven te kijken? Dit is bijvoorbeeld de Areca palm plant. Bekijk daarom dit even!

Als jij verder nog vragen hebt over handige tools. Neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de website, Facebook of LinkedIn!

Was dit artikel nuttig?

Wij van TipTopThuiswerken hopen van harte dat jij net zo enthousiast bent als ons over dit artikel! Zie ook onze andere recepten en tips over:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *