Wat zijn de voordelen van thuiswerken?

Thuiswerken.

Thuiswerken? Ja, je bent niet de enige die voortaan thuis moet werken. Iedereen zit eraan vast. Wij mensen houden ervan om voortdurend te zeuren. Waarom kijken we ook niet naar het positieve? Wil jij een opkikker krijgen om gemotiveerd te blijven om thuis te werken? Dan kan ik u beloven dat u geen spijt zult hebben van het lezen van deze blog.

Dankbaar zijn is niet vanzelfsprekend

Als eerste wil ik het hebben over dat wij dankbaar mogen zijn dat wij een thuis hebben. Dit is namelijk niet gegarandeerd voor de meeste mensen op deze wereld. Wij hebben een warme plek met een dak boven ons hoofd. Door technologie kunnen we iedereen online bereiken. Dit kan bijvoorbeeld door Microsoft Teams.

Omringt zijn door onze geliefdes

Door thuiswerken meer tijd spenderen met je geliefdes.

Thuiswerken betekend constant omringt zijn met de mensen die je liefhebt. Dit wil zeggen dat wij meer tijd hebben en kunnen doorbrengen met de mensen die je liefhebt. Denk aan ouderwets bordenspellen spelen, kijk maar even hiertussen.

Ook zou je meer tijd kunnen besteden met je hond en dus meer wandelingen kunnen inplannen. Dit is fijn voor je huisdier, maar ook zeker gezond voor jezelf!

Thuiswerken is tijdbesparend

Hoevaak zeggen we dat we zo druk zijn? Hoevaak zeggen we wel niet dat wij geen tijd hebben om de kleine dingen te doen? Nou, nu we thuiswerken besparen we tijd met de reistijd van en naar werk. We besparen tijd doordat wij ons niet meer tiptop hoeven aan te kleden. Ook kunnen we voortaan kleine dingen doen in onze pauzes. Dit kunnen we volkomen zelf invullen. Dit is dan ook voor ieder persoon anders.

Positiviteit creëren

Ondanks dat wij in deze situatie zitten, vind ik dat wij positief moeten blijven. Het thuiswerken kan misschien soms vervelend zijn. Het kan zijn dat jij je collega’s mist en het kan zijn dat je gewoon even lekker op kantoor zou willen werken. Soms willen we dingen anders hebben, helaas hebben wij het niet altijd voor het zeggen. Graag wil ik iedereen stimuleren om positief te blijven. Lukt het je niet altijd, schaf dan dit leuke boekje aan. Het is het proberen waard.

Het thuiswerken kan soms vervelend zijn vooral als je meer dan 32 uur per week werkt. Wil jij jouw positief instellen, dan raad ik u aan om dit boek: De kracht van positief denken te lezen.

Wil jij meer voordelen weten van het thuiswerken? Neem dan contact op met ons!

Was dit artikel nuttig?

Lees ook de ander blogs op onze TipTopThuiswerken-website:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *