TipTopThuiswerken: Dé website voor thuiswerkend Nederland

Hartstikke leuk dat je geïnteresseerd bent in onze website! Maar wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn vier studenten genaamd: Iris, Ruben, Jop en Lisa. Alle vier volgen we momenteel de minor digitale marketing aan hogeschool Saxion. Samen hebben wij de website tiptopthuiswerken.nl in elkaar gezet. Onze opleidingen verschillen enorm van elkaar en daarom zijn we van alle markten thuis.

Hieronder stellen we onszelf even voor!

Jop

Ik ben Jop en studeer Tourism Management aan het Saxion.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk even flink tekeer te gaan op het gebied van Sport. Je raadt het dus al: ik ben verantwoordelijk voor alles rondom Sport en Beweging binnen onze website. Veel plezier met mijn korte en makkelijke workouts!

Wie zijn wij

Iris

Hey hallo, ik ben Iris. In 2017 ben ik begonnen aan de studie Food and Business op de HAN te Nijmegen.

Voeding is mijn passie. Vandaar dat ik me bekommer over alle artikelen binnen de categorie Voeding en Recepten. Ik hoop dat je wat lekkers tegenkomt!

Ruben

Mijn naam is Ruben, student commerciële economie en marketing aan het Saxion.

Ik houd ervan om lekker mijn ontspanning te zoeken in een flink stuk wandelen met mijn hond. Om die reden ben ik verkozen tot chef betreft de categorie Ontspanning op onze website. Ik hoop dat het je lukt om helemaal zenn te worden.

Lisa

Hi, mijn naam is Lisa. Ik studeer Farmakunde.

Ik weet alles af van een goede gezondheid en schrijf de posts binnen de categorie Thuiswerken. Hier geef ik je de beste adviezen op het gebied van een functionele en optimale thuiswerkplek!

We wensen je veel plezier met het lezen van onze blogs! – Het TipTopThuiswerk-team


Hieronder een greep uit de artikelen op onze TipTopThuiswerken-website. Klik dus snel verder!